Kaptatok már OBA-tól személyre szóló levelet Sberbank kártérítéssel kapcsolatosan? A megadott telefon számon (OBA, Sberbank) próbáltatok már beszélni valakivel? És sikerült?
Igen én is ezt érzem,hogy gyakorlatilag be nyelték akkor,ami gáz,mert aki számít rá,tudja ott van az,bármikor hozzá tud nyúlni,akkor megszívtuk :/.
De az is rossz semmi levél se jött tájékoztató. Írtam a sberbanknak is a folyószámla hitelkeret miatt,de eddig semmi válasz már 2 hete,pedig az ügyintéző mondta írjak e-mailt,és hogy mit
Írtam, hogy személyesen voltam bent, röviden: lóf@szt nem tudnak.
Én úgy vagyok vele, hogy még a mai napot kivárom, ezt a hetet írták a levélre, ma meg ugye munkanap... aztán jövő héten majd nyaggatom az obát, jobb híján, hogy most mi van.
De azért kicsit vigasztal, hogy nem csak én vagyok elfelejtve, szóval köszönöm a megerősítést, kedves 11! :D
Voltam a bankban én is személyesen,hölgy aztmondta nem tudnak semmi infót,amint lesz valami levél vagy az oldalon közzé teszik.Igen 13-as😀.
Ugyan ezt fogom tenni,kivárok pár napot,aztán oba-t kérdezem. Bár őket is hívtam 18.-án..előre jutás nem volt
Na hát nem tudom, nálatok mi újság, én felhívtam az obát, hogy mi a jó fene van már, közölték, hogy menjek be a sberbankba... mondom voltam... jó, akkor menjek be megint, kérdezze rá. Hiába mondtam, hogy semmit nem tudtak mondani ott se.
Úgyhogy... ott vagyok, ahol a part szakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!