Ha tőzsdén limitáras megbízást adtok, hogyan határozzátok meg az árat?
En szoktam limit aron venni, kinezek valamit, pld bitcoin 38000-en van abban a pillanatban akkor mindig ala rakom, 37200ra vagy ha nagyon kell akkor 37500-ra, ekkora kilengesek siman vannak ebben a termekben es többször jon be mint nem.
Az elemzesre meg csak annyit tudok mondani, hogy nalam okosabbak ugyesebbek jobbak megcsinaljak
Hat, en a hashratet tekintem fundamentumnak meg a heti blokk telitettseget a heti mozgatott volumen függvénye. Mivel a hashrate osszefugg azzal hogy mekkora infrastrukturat raknak a banyaszat moge a blokk telitettseg meg kb megmutatja mennyire mozgassak a kriptojukat. Amikor a hatalmas emelkedesek vannak az arban en ugy lattam a blokkok csurig telnek. Ezen kivul az aktualis setiment is befolyasolja a velemenyem, az aktualis vilag tozsdei allapot illetve a fed dontesei is.
En ezek alapjan fektek bitcoinba, eddig kiemelkedoen jol hozott.
Pld most a strategiam az hogy fomc meetingig es kamatlab emelesig kivarok aztan megint bevasarolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!