Mit csináljak félmillió készpénzzel?
Keresztanyámtól kaptam félmillió forintot, ötven darab tízezrest. Gondoltam, hogy dollárba átteszem, és valamibe befektetem. Tudok valahol (nem magyar) állampapírt venni dollárban? Gondolom ahhoz valami bankszámlára be kellene először tennem?
Vagy euróban jobb helye lenne? A világgazdaság még azért mégis dolláralapú, de nem tudom, hogy hogyan lehetne dollárban befektetni. Ha viszont euróban vennék állampapírt, arra van lehetőség itthon is vagy akár Ausztriában, Szlovákiában, ami nem nagy táv. Vagy megéri a magyar eurós állampapír is? Magyar forintos állampapírom már van 1,5-2 millió forint értékben, szerintem az sok is már.
Valakinek valami ötlet?
#1 Ennyire kevés? Vagy nem értelek sajnos
#2 Köszi, a januári fizumból már megvettem a legújabb iPhonet, szerintem most egy ideig nem kell majd :) BKV-ba meg nem kell benzin ;)
Ennyire befektethetetlen összeg ez az 500k? :( Vagy gyűjtsek még? Mennyit?
Mire kaptál egyébként 500k-t? Csak úgy?
Nem hiszem hogy beszélhetünk válságról ha ilyen gazdagok a magyar emberek. :D
Igen, tudom, hogy nem sok pénz, de nekem nincs rá most szükségem, és van tartalékom is, sőt, ha nem járok egyetemre, és nagyon meghúzom, akkor én is keresek ennyit egy hónapban.
De azért mégis jobb helye lenne valahol máshol, mint a párnacihában. Akkor már inkább váltsam át euróra és PEMÁP?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!