Miért mennek olyan sokan kis bankokhoz a nagyok helyett?
Eddig a hallottak szerint mindíg volt valami apróság a kisebb bankokkal, sosem értettem miért nem megy simán az OTP-hez valaki.
Emberöltők óta létezik, mégis biztosabb mint valami viszonylag új kis bank. Vagy esetleg van valami nagyobb számlavezetésidíj ami nem szimpatikus?
Tudom, hogy állami garancia van rá ha csődbe megy egy bank, de most olvastam, hogy a sberbank lehúzza a rolót. Volt aki a gyerekváróját ott vette fel és azon ment a rívás. De miért?
Ki azok az olyan sokan?
Pontosíts.
Mert kedvezobbek a feltetelek, normalis ember meg eleve nem tart nagy penzt bankban, igy ha csodbe is megy egy, a bent tartott penzt siman fedezi az allam.
En pl. OTP-tol mentem Raiffeisen-hez, mert utobbinal teljesen ingyenes minden, nem fizetek semmit gyakorlatilag.
Elsőnek
Máshogy fogalmazok, nem ismerek nagyon OTP-st.
Ha meg megkérdek valakit erről akkor azért van x banknnál mert a családja már y éve annál van. De ez nem magyarázza meg miért nem mentek már y éve az otp-hez. De a második válaszolónak értem az érvét. Köszönöm a válaszokat
Hatodiknak
Teljesen igazad van, ennek ellenére ez egy gyakori felfogásmód. Nem mondom, hogy jó is. Szerintem sem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!