Képzesi hitel 1. Egyben kértem szeptemberben. Akkor 900 000et utaltak. Februartol kene a következo felevre kapnom? ( tudom már csak havonta) mikor utalják? Én még nem kaptam a 2. Felevre havit sem
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 08:41
11/17 anonim válasza:
Tudjátok nekem mi volt? Nem is értettem. Kaptam 900-at szeptemberben, és kaptam januárban 150-et. Volt valakinél ilyen?
12/17 A kérdező kommentje:
Meddik tart a képzésed?
2022. febr. 17. 05:33
13/17 A kérdező kommentje:
Vicc...visszairtak hogy szept7tol marcius 6ig folyositottak egyben 900 000et.igy legkozelebb aprilisban kapok. Kozben ugyanigy kapott csoporttarsam januarban mar kapott 150 000et. Ez mi???
2022. febr. 17. 05:53
14/17 anonim válasza:
És a caoporttársad most is kapott?
15/17 anonim válasza:
Nekem a képzésem 15 hónapos. Havi 150 ezret igényeltem, eddig meg is kaptam időben a szeptemberi kezdés óta. De olvastam valahol, hogy a képzési hitel maximális összege 1,2 millió forint. Erről tudtok valamit? Eszerint csak 8 hónapig kapom a képzési hitelt, utána pedig beszűntetik?
16/17 anonim válasza:
Relevánsnak csak azt tekintsd, ami a hitelt adó hivatalos oldala. Én úgy tudom, hogy félévenként összesen 900 ezer forintot, azaz egy évben összesen 1.800.000 forintot tudsz igényelni. De érdemes ilyen esetben rákérdezni az ügyfélszolgálaton.
17/17 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, felhívtam őket, nekem is csak áprilisban fognak utalni, de akkor 2 havit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!