Katás vállalkozóként mennyi esélyem van lakás felújításra hitelt kapni?
Pizzafutár vagyok. Ha az üzemanyagot, autóbérlést, adót levonjuk akkor valamivel 300k felett keresek ezzel lassan egy éve. Ez egy tartható munkatempó, tartható bevétel. Ha valami gebasz lenne azonnal találnék munkát a szakmámban, csak ezt most jobban élvezem.
Sajna nem sok az önerőm, 1,5 millió. 6 millió hitelre gondoltam és 15 éves törlesztésre. Gyerekem nincsen, házas sem vagyok. Szerintetek kaphatok hitelt?
Ha van ingatlanod szabad felhasználású jelzáloghitelt kaphatsz rá katásként is.
Az, hogy neked mennyi marad nem érdekli a bankot. Előző évi kiszámlázott összeg 60%-át veszik figyelembe.
6M-nak 50ezer kb a törlesztője, abba simán bele kell férjél.
Köszönöm a válaszokat. Van 1 lezárt adóévem. A jelzálog ilyesztően hangzik. Ha az előző év 60%-át veszik alapul akkor simán megkaphatom.
Mégegyszer köszönöm, még átgondolom a dolgot, meg megérdeklődöm pár banknál személyesen is, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!