Melyikünk van pénzügyileg rosszabb helyzetben?
Havi 450.000 a fizum és van 500.000 Ft hiteltartozásom.
A tesómnak 1 milla tartozása van, viszont havonta meg is keres annyit vállalkozóként.
Melyikünk van nehezebb anyagi helyzetben ?
Csak azért kérdem, mert facen engem oltottak le.
Ugye írták, h most 2x annyi az államadósság mint 2010be. Erre írtam én, hogy de több mint 2x akkora a GDP ergo összességében több pénze van az államnak, mint akkor.
Aztán kb mindenki nekem ugrott.
Így kíváncsi voltam hogy ha felteszem ugyanazt a kérdést, csak politika mentesen akkor is engem hülyéznek le?
Ugye én szerepeltem a baloldalt, a tesóm a jelenlegi kormányt.
De így kiderült h nekem van igazam szal kosz szépen :)
igazuk volt, valoban nem tudod mirol beszelsz.
egyreszt nem ketszer akkora a GDP, ajanlom nezz utana, nem nehez. alig nott valamennyit, ugyan nem szamoltam ki de szerintem inflaciot se erte el a GDP novekedes.
mareszt ketszeres GDP nem jelenti onmagaban azt hogy ketszer annyi penze van az allamnak
"De így kiderült h nekem van igazam szal kosz szépen"
Hát tényleg nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
A pontos adatokat nem tudtad kikeresni és azokkal arányosan gyártani egy fiktív példát.
Ideböfögtél valami random számokat, és most büszke vagy magadra, hogy neked van igazad.
Legalább önbizalmad van :)
Láss csodát 😂
Egy angol oldalról van. Magyarország államadóssága a gazdasági teljesítményéhez képest. Nézd azt a szép csökkenő görbét 2010tol 19ig. Vagy 2002? 😜😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!