Vásárlás történt a kártyámról(Erste ,George) kétszer.Nem én voltam a vásárló.8176, és 9328 forint értékben licenc kulcsot vett valaki.A bank érdemben nem foglalkozik a dologgal.Paypalon keresztül.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A paypalal nem tudok kommunikálni, pedig elvileg van magyar nyelvű chet.
Kérésre küldök képernyőképet a paypal-ról.A kártyát zároltattam végleg.
2022. febr. 5. 17:44
11/12 A kérdező kommentje:
Ez nagyon alapos válasz volt. Nekem nem ajánlott az ügyintéző a virtuális kártyát.Minden áron leakarta kötni a számlámon lévő összeg egy részét.Megfizettem a tanulópézt, megpróbálok óvatosabb lenni ezentul.Köszönöm a válaszod! :-)
2022. febr. 12. 16:22
12/12 A kérdező kommentje:
I've checked your order and can confirm that this code was valid and unused and sent only to your email address. Also, our records show that you have already accessed your product code. Our normal policy is that we are unable to issue a refund on digital goods as once they have been activated they have no resale value. Let us know if need further assistance by contacting our support email xxxx
Ezt kaptam a szoftver árusítójától.
2022. febr. 12. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!