Az exem fizetett a bankkártyámmal, sajnos tudja a kártyaszámot, majdnem 30 ezer forint értékben rendelt ételt magának, mit lehet ilyenkor tenni?
Természetesen fel akarom jelenteni, nehogy megússza a kis k*rva, de mit kaphat ezért? Vissza kell fizetnie a pénzt vagy sittre kerülhet?
Ha kérhetem, csak az válaszoljon, aki ért is hozzá!
A kétfaktoros azonosítást maximum akkor nem kéri, ha korábban ugyanazzal az eszközzel ugyanannál a szolgáltatónál fizetett.
Ha meg a kérdező hagyta, hogy a kártyáját a csaj a saját telefonján megadja a Foodpandán és ő meg jóvá is hagyta a kettős azonosítást, akkor elég nagy balga!
Nagyon szépen köszönöm a segítő választ, nagyon rendes tőled, hogy segítettél, igen, így fogok tenni. Aki meg okoskodni jött ide és nem segítő szándékkal, az egy szar ember. Én itt lezártnak tekintem a kérdést, nem vagyok kíváncsi a többi válaszra, mert egy nulla egy kivételével az összes válasz, amilyen a válasz, olyan maga az ember is, tehát egy hatalmas nagy nulla! 😉
Én sem értem, hogy mit szívnak ezek.
Testi sértés miatt*
Azt valahogy megúszta börtön nélkül, de szerintem most annyi lesz neki, hogyha én feljelentem, már pedig bosszút fogok rajta állni, hadd rohadjon csak meg a sitten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!