Lehet-e több OTP Junior számlám egyszerre?
A helyzet nagyon egyszerű. Szeretnék rálátni, és könnyen hozzáférni a pénzemhez. Ehhez szeretnék 2 számlát, melyből az egyik mindig használatban lenne, de a 2. csak a megtakarított pénz tárolására lenne. Ez azért lenne jó, mert tudok hozzá (méghozzá díjmentesen) kártyát igényelni, így mindig könnyen tudnám gyarapítani a megtakarított pénzem.
Jelenleg a KH-ban van ilyen ifjúsági betétszámlám, de arra csak olyan KH bankfiókokban tudok befizetni, ahol van pénztár. Ráadásul kártyát sem lehet hozzá igényelni. Ezért lenne kényelmesebb az OTP-s számla, csak itt már van egy számlám. Mielőtt beutaznék a nagyvárosba, gondoltam megkérdezem, hátha tudja valaki.
Ha az OTP-nél már van egy számlád, akkor egyszerűen nyiss mellé egy Takarékszámlát (ingyenes számlavezetés) Itt simán elkülönítheted a pénzed, akár meg is szüntetheted a K&H-sat.
1-esnek meg totál igaza van: ha megtakarítani akarsz, akkor takarékszámlához pont ne igényelj kártyát, mert akkor csak elköltöd róla a pénzt.
Elfelejtettem belinkelni a takarékszámlát:
A nagyon kedvező számlatípusokból, például diákszámla van, hogy a bank megköti, hogy egy ügyfélnek csak egy lehet. Bankszámlád száz is lehet náluk, de ezek közül csak egy lehet Junior díjcsomagú.
Nem tudom, hogy az OTP alkalmaz-e ilyen korlátozást, de nézz utána mert simán lehet.
Viszont takarékszámla tényleg arra a helyzetre van amire rákérdeztél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!