Könnyűszerkezetes házra csok+lakáshitelt? Van esély?
Figyelt kérdés
Tudom hogy lehetséges de van olyan aki így vette fel? Ahhoz lenne pár kérdésem2022. jan. 13. 20:11
2/8 A kérdező kommentje:
Imádom ezeket a választókat. Járja utána hogy lehetséges
2022. jan. 13. 20:17
3/8 A kérdező kommentje:
Valaszokat*
2022. jan. 13. 20:17
5/8 anonim válasza:
Ha ilyen okos vagy mi a kerdes ?
6/8 anonim válasza:
Használt, vagy új lakásról van szó? Miért ne lenne esély, ha teljesíted a feltételeket? Konkrétan mi lenne ezzel kapcsolatban a kérdésed? Én használt és új építésű könnyűszerkezetes ház finanszírozásával is képben vagyok. Különbség a hagyományos technológiával épült házakhoz képest ott van, hogy a bank alaposabban vizsgálja a technológiát, esetenként alacsonyabban finanszírozza, illetve bankonként eltérő a hozzáállás.
7/8 A kérdező kommentje:
Úristen ilyen tragarnak lenni. Téged is kinyomott akkor valaki nagyon tisztelheted a nőket.
2022. jan. 14. 08:08
8/8 anonim válasza:
Lehet hitelezni könnyűszerkezetes házat.
A tematikus facebook csoportba lépje, mert aki nincs ebben benne, az még ott tart, hogy a könnyűszerkezet az két deszka amit szétfúj a szél és nem ér semmit (a banknak sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!