22800 forint havi jövedelemre (FHT) kapok valamilyen hitelt ?
Tessék? Kifújom az orrom és már el is ment ez az összeg kb. Tudsz ebből bármit csinálni? Levegőt venni max.
Erre amúgy én adnék neked kölcsön szívesen, úgy nagyjából 5000 forintot. Azt talán visszakapom 5 hónap alatt 1000/hónap részletekben.
A hitelt vissza kell fizetni. Ez nem ajándék pénz, nem kiegészítés, hanem egy olyan dolog, amit vissza kell adni.
22800 Ft a mai árak mellett a megélhetésre sem igazán elég, ezért nem valószínű, hogy bármilyen módon vissza tudád fizetni, hiszen biztos, hogy előbb fogsz ételt venni magadnak, mint a hitelt visszafizetni.
Az is érdekes, hogy ezt a kérdést fel tudtad tenni, hiszen ehhez internetelérés és telfon vagy számítógép szükséges. Lehet valaki segít, vagy van nem igazolható kereseted, de ezekre nem lehet alapozni a hitel esetében.
A társadalom szégyene, hogy hagyja hogy emberek ilyen helyzetben legyenek, de a kiutat neked kell megtalálni, ha kérsz segítséget kapni fogsz. Ne pénzt kérj, segítséget, hogy tisztességes pénzt keress.
Somogyban lakom a határ mellett, a Dráva parton. Itt kevés a lehetőség. Szegény régió :-( Van "fekete" jövedelmem is.
Kérnék segítséget ,de nem tudom hová menjek , Pécsre járkáltam szórakozni kicsit. Dolgozni is lehetne ott. De drágább ott az albérlet,kocsma stb ... 3 szakmám van és érettségiztem is . Olyan átlagos vagyok ,átlagos élettel.
fakitermelő,biztonsági őr ,burkoló Ezek a szakmáim.
24 óra őrködést utána 48 pihenőt szívesen csinálnám. Vagy telepőrködést ott lakással. Itt hagyni mindent egy időre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!