Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ideje megszabadulnom a bitcoin...

Ideje megszabadulnom a bitcointól? Vészesen zuhan lefelé, már -17%-on vagyok.

Figyelt kérdés

ma 20:26
 1/8 onkelkarl ***** válasza:
88%

Hát ha realizálni akarod a veszteséget akkor persze, szabadulj meg tőle.

Ha szerinted még vissza fog menni az árfolyam, akkor tarsd.

De most tényleg, arra volt eszed hogy megvedd, de azzal nem számoltál mi lesz ha esetleg esik?

Ez egy elég alap dolog lenne befektetésnél, hogy mérlegeled a helyzetet, kockázattűrésed, időtáv, stb, stb ,stb

ma 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

lol :D

Én 42e-nél szálltam be egy nagy összeggel 2021 elején. Szóval volt benne egy kis hullám, 2 éves oldalazás meg egy kis kiugrás.

Azóta se adtam el, pedig volt az ár 16e is :D

ma 20:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem gondoltam hogy hagyni fogják full kretén módba kapcsolni ezt az idióta trumpot.
ma 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze nincs Trumphoz. Pusztán csak annyi történik, hogy menekülnek azok a játékosok, akik elhitték az általuk követett guruknak, hogy márciusra 150-200e USD lesz a bitcoin ára.
ma 20:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Minden zuhan lefelé a vámok miatt, nézzél már körül.
ma 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

#3 alapból meg se kellett volna szavazni újra egy 70 éves vén ...t, főleg olyat nem aki már volt 1x elnök.

de ugye amcsik mindent jobban tudnak, náluk a kerítés is kolbászból van.

ma 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem akkor kell kiszallni amikor zuhan a piac.

Maradj nyugton!

Meg fog nyugodni előbb utóbb.

Persze az is benne van, hogy nulla lesz a btc értéke, de erre azért elég kicsi az esély.

ma 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha olyan balek voltal hogy csúcsárfolyamon vásároltál be most már ne vêgezz fél munkát és várd meg a gödör alját 🤣🤡
ma 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!