Hogyan sikerülhet felvenni a babaváró hitelt?
Fiatal házasok vagyunk, ám nem olyan egyszerű egy házat venni stb,szeretnénk felvenni a hitelt!
Valaki volt már ilyen helyzetben? Esetleg el tudná nekem mondani részletesen hogy mi zajlott le?
1. Elolvastuk a feltételeket.
2. Realizáltuk, hogy minden szempontból megfelelünk: kor, fizetés, tb, munkaviszony hossza stb.
3. Begyűjtöttük a leírásban szereplő dokumentumokat: munkáltatói, nav, erkölcsi stb...
4. mikor megjöttek a dokumentumaink, akkor időpontot foglaltunk a közeli fiókba.
5. Odaadtuk a papírokat, kitöltöttük, amit ott kértek.
6. Előzetes hitelbírálaton átmentünk, várnunk kellett 3 napot a végső bírására.
7. 3 nap múlva hívtak, hogy mehetünk aláírni.
8. Aláírtuk, már ott a bankban meg is jött az értesítés, hogy a számlán a pénz.
9. Hozzácsaptuk az önerőnkhöz és vettünk egy cuki kis lakást.
Itt a vége
A feltételeket és a szükséges dokumentumokat pedig olvasd át te. Muszáj megtenned a szükséges kutatómunkát, ez is a felnőttség egyik alapfeltétele. A bankintézet honlapjaink minden le van írva, csak egy kis energiát kell bele fektetni. Ezt csak azért írom, mert van olyan munkatársam, aki nekem panaszkodott, hogy nincs leírva a folyamat, pedig kereste. Ennek örömére beírtam neki a keresőbe és máris ott volt... csak értelmező olvasás kérdése.
Nem sikerült a 2. hozzászólást értelmezni?
"A feltételeket és a szükséges dokumentumokat pedig olvasd át te. Muszáj megtenned a szükséges kutatómunkát, ez is a felnőttség egyik alapfeltétele. A bankintézet honlapjaink minden le van írva, csak egy kis energiát kell bele fektetni. Ezt csak azért írom, mert van olyan munkatársam, aki nekem panaszkodott, hogy nincs leírva a folyamat, pedig kereste. Ennek örömére beírtam neki a keresőbe és máris ott volt... csak értelmező olvasás kérdése."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!