Akik csokkal vettek lakást, hozzátok voltak ellenőrizni az életvitelszerű ottélést, ha igen mennyivel az adásvétel után?
"Egyébként azóta se ellenőrzött senki."
Már jeleztem, hogy Te arról nem fogsz tudni. Nyilván a "folyósításhoz" elég annyi, hogy bejelentkezz oda, de a további feltételeket bármikor ellenőrizhetik még. Vagy nem. A szúrópróbaszerű ellenőrzés ezt jelenti.
Köszi, de engem ne akarjál meggyőzni azzal kapcsolatban, amiben napi szinten benne vagyok, ha tetszik a hozzászólásom, ha nem...
11: és ki szólt hozzád? A kérdezőnek válaszoltam, téged nem akartalak én meggyőzni semmiről. Nyugodtan jöhetnek ellenőrizni, már másfél éve itt lakunk.
Btw, így elég nagy baromság, hogy ezek szerint lehet csokkal felújítandó házat venni, de aztán büntetnek azért, ha kiderül, hogy a FELÚJÍTÁS MIATT még nem tudsz benne lakni életvitelszerűen. Mondjuk nekünk anno azt mondták a bankban, hogy ilyen esetben nincs gond, nem tudom, ez mennyire igaz.
12-es:
"és ki szólt hozzád?"
Tényként közölted azt, hogy azóta sem ellenőrzött senki. Ugyanis ezt nem tudhatod. Azért "szóltam" én hozzád.
De nyugodtan sértődjél meg, ha így érzed jól magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!