Ha valaki megtudta a bankszámlaszámom akkor bankon keresztül nem tudhatja meg a nevem?
Figyelt kérdés
Tudom h a kódom nem adják ki a bankban...de valahogy ki tudja deríteni az illető h az enyém az a bankszámlaszám?2010. szept. 7. 17:15
1/3 anonim válasza:
Banktitok. Ha mégis megtudják,, akkor valaki banktitkot sértett, de nagyon......
2/3 anonim válasza:
Én ha beírok egy bankszámlaszámot az internetbankban, ahová utalok, automatikusan kidobja, hogy kié a számla, de lehet, hogy csak 1 bankon belül van így, eddig máshová nem utaltam, ez az OTP. Ha bemegy valaki, akkor biztos nem mondják meg.
3/3 A kérdező kommentje:
NagyonKöszi. segítettél :)
2010. szept. 8. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!