Részvényekből, crypto valutából át lehet menni adósságba valahogy vagy annyi a kockázat, hogy elveszítjük, amit beleraktunk?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 19:55
1/9 anonim válasza:
Hát, ha nem hitelbol vetted oket, akkor matematikailag lehetetlen. :D
2/9 anonim válasza:
Ritka nagy hülyének kéne lenni ahhoz.
3/9 anonim válasza:
Tőkeáttétellel és/vagy shortolással bizony lehet.
4/9 anonim válasza:
3as mondja a tutit.
Mondjuk aki ilyen kérdést tesz fel valószínűleg nem csinál hasonlót se. Főleg nem saját kezűleg vesz részvényt hanem maximum brókerrel.
5/9 A kérdező kommentje:
Saját kezűleg hol, hogy lehet részvényt venni?
Még csak most kezdtem el utánanézni a dolgoknak. Amit biztosan tudok az, hogy csak annyi pénzt rakjak bele, amennyire nincs szükségem, ami nem fáj, ha elveszítem.
A NIO-ra gondoltam, hogy vennék, de még utána nézek kicsit jobban.
2021. dec. 28. 21:00
6/9 anonim válasza:
Random capital, admiralmarkets vagy mondjuk az erstenel van az erste investment peldanak okaert.
7/9 anonim válasza:
“saját kezűleg” ( = bróker nélkül) nem tudsz részvényt venni csakis valamely brókercégen keresztül.
Arra van-e kész válaszod, hogy miért éppen Nio?
8/9 anonim válasza:
Tőkeáttétel igen nagyot lehet bukni. A vagyonod többszörösét. ...nyerni is. Ha nem használsz tőkeáttétet, akkor nincs ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!