Legjobb bank (kis-) vállalkozáshoz?
Jelenleg a társam külföldi egyéni vállalkozásán belül csinálunk egy projektet. Különböző okok miatt új cégforma, pontosabban egy KFT alapítása mellett döntöttünk, aminek keretein belül fogjuk folytatni a dolgot.
A következő lépés a cégalapítás checklisten, a bank kiválasztása, amihez az gyakorikerdesek nagytudású népétől kérnek tanácsot javaslatokat. A cégnek jelenleg csak digitális termékei vannak (weboldal, app) és bevétel reklámozáson, és app-feliratkozáson keresztül van. Nincs alkalmazott, se rendszeres havi költség (szerver, domain, licence etc. 1-2 éves szinten fizetjük), úgyhogy jelenleg a mozgás a számlánkon nem igazán jelentős. Ezen nem is nagyon tervezünk változtatni a következő 1-2 évben
Már végignéztem a kínálatot oda vissza, de érdekelne, hogy nektek, mi a tapasztalatotok különböző bankokkal, hogy ti milyen szempontok alapján választottátok ki a tiéteket és hogy ti melyik bankot javasolnátok?
A mi szempontjaink:
- Magyar IBAN
- Kiváló internetes felhasználói felület
- Több felhasználói hozzáférés a számlához (legalább 3: társam, könyvelőnk, én)
- Havi fix költség
- (Külföldi / devizaalapú-) utalási költség
- Deviza számla fenntartásának ára
Köszi a segítséget!
Én meg vagyok elégedve a cibbel - ev vagyok, de jövőre kft leszek és ott nyitom a kft számláját is.
Ha gondolod, ajánló kódot is adok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!