Miról kell screenshotot küldenem pontosan? Angolul tudók segítségét kérném.
A bankszámlámhoz kapcsolódóan kell csatolnom egy screenshotot, de nem tudom, hogy pontosan mit is. OTPs vagyok egyébként. Valaki tudna ebben segíteni részletezve, hogy ez mit is takar? Ha belépek az internetbankba, hova kell kattintani? Tranzakciókról én nem szeretnék screenshotot, az elég személyes. Nem jó az angolom, szóval nem tudom értelmezni. És nem, nem fog kelleni angol a munkához.
Copy of a bank statement or screenshot about the online banking screen with your name visible.
Nem olyan szokatlan keres ez. Mondjuk nem munkahelyek szoktak ezt kerni, hanem KYC kereteben pl.gambling oldalak a kifizeteshez.
Kell nekik egy bankszamla kivonat. Toltsd le az otp appbol pdfben, kovertald at jpegre es mondjuk paintben a tranzakcios reszt satirozd ki vagy radirozd ki.
A jobb felso sarokban ott lesz a neved, illetve a lap teteje fele az ibanod is.
A 9-es tök jól leírta!
Semmiféle átverés nincs ebben, legyen rajta a kérdező neve+bankszámlaszáma, láthatóan az OTP alkalmazás keretben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!