Mit csináljak a Diákhitelemmel?
1.7 millióról indultam, törleszetettem a kötelezőt is, meg fizetgettem be rá előtörlesztést is. Most 2 évig nem fizettem mert gyeden voltam, így igénybe vettem a kamattámogatást, tehát stagnált 1.4 millión. Most megint fizetgettem be rá az elmúlt időszakban, most 1.1 millió van még.
Jövőre kapok egy nagyobb bónuszt is, plusz ugye kapunk 1.5 millió SZJA visszatérítést is. De felújítani is akarunk. Nem tudom mi a jobb, ha fizetem a kötelezővel és majd egyszer lejár (elvileg 4-5 év ha csak a kötelezőt fizetem) vagy ha belefizetgetek inkább több nagyobbat. Ti akinek volt hogy csináltátok, csunáljátok?
Mi is ilyeneken sakkozunk, teljesen megértem. Nekünk is van szaki aki tud számlázni, de közben segítjük egymást, és együtt újítunk fel (kölcsönösen).
Alapvetően nem bánom a diákhitelt, jó hogy felvettem, de úgy elszállt mindennek az ára, hogy valahogy ügyeskedni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!