A családotokon belül ki milyen bankkártyát használ? Melyiket ajánlanátok számomra? Bankkártyát szeretnék csináltalni, de nem OTP-set azt semiképp.
én OTP-set használok,nővérem OTP-set.
Neked sajna nem tudok tanácsolni.Mi azért csináltattunk ezt,mert 24éves korig ingyenes.
OTp-s hitelkártyám van. (nem bankkártya hanem hitelkártya)
bárhol a világon tudom használni. és mivelsokat utazom jó is.
Nekem semmi bajom nincs vele. szinte az összes bank ugyan azokat a feltételeket ajánlja stb...
Bármit, csak OTP-set ne...
Nekünk két küln banknál kt különféle kártáynk van, mindkettőnknek van társkátyánk a másik számlájához, igy egyformán hozzáférünk a pénzehez.
KH Bank Visa, BB Bank Maestro.
Sose volt gond, még mindig mindenhol tudtunk velük fizetni, a világ eldugott kis helyein is.
A KH Bankosat tudom, ott asszem 500 Ft a számlavezetési dij, de csak mert kértem hozzá netes kezelési lehetőséget is, igy itthonról ingyen utalok bárhová, mozgatom a pénzt, követem a pénzmozgásokat, lekötök, stb..
Szóval 5-600 Ft-ért már bármit tud a számlád, be se kell menned a bankba soha...
LCL-es kártyám van, első három évben minden ingyen volt, most már van éves kártyadíj, de a pénzfelvétel díjmentes akárhol.
Van még ERSTE bankkártyám, nincs vele bajom, mondjuk én nem gyakran veszek le pénzt, inkább kártyával fizetek ahol tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!