Elmaradt mobilelőfizetési számla. Hol jár az ügy?
Figyelt kérdés
Hali!
Kb. 4 hónapja kaptam egy levelet a Magyar Telekom-tól hogy mivel nem fizettem be 2-3 havi számlát átadják az ügyet. Na most azóta senki nem keresett meg a dologgal. Ennek több mint 4 hónapja. Szerintetek várjam ki mi lesz vagy én járjak utána?
2010. szept. 6. 07:18
1/7 anonim válasza:
Szerintem járj utána. A Telekom biztosan nem fog lemondani a pénzéről, a tartozás csak növekedni fog az idő múlásával (kamat, költségek). És amikor majd jövő ilyenkor már a számlaösszeg kétszeresét követelik rajtad, hiába hivatkozol arra, hogy "de hát már egy éve nem küldtek felszólítást".
2/7 anonim válasza:
fura h nem kaptál semmit engem az első félévben heti több levéllel bombáztak a behajtócéggel egyetemben, egy ideje semmi nem jött...de vodafone felé is tartozom, oda régebbóta, és ők sem izélgetnek jóideje.
3/7 A kérdező kommentje:
Pedig nem kis összegről van szó. Közel 250.000 ft... Érdekes...
2010. szept. 6. 08:07
4/7 anonim válasza:
Ha nem több jön levél, akkor az már egy adósságbehajtó cégnél van.
A tartozásodat eladták nekik és továbbiakban majd ők fognak keresni.
5/7 anonim válasza:
hát ha 4hónapja csend van az akkor is fura eengem telefonon is kerestek hetente legalább 2x és levélben is
6/7 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy a bank a késedelmi kamatokra játszik, és majd csak 4 év múlva fognak keresni. Pont, mielőtt elévült volna.
7/7 A kérdező kommentje:
Telefon hátralékok 1 éven belül évülnek ugy tudom
2010. szept. 6. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!