Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Elmaradt mobilelőfizetési...

Elmaradt mobilelőfizetési számla. Hol jár az ügy?

Figyelt kérdés

Hali!

Kb. 4 hónapja kaptam egy levelet a Magyar Telekom-tól hogy mivel nem fizettem be 2-3 havi számlát átadják az ügyet. Na most azóta senki nem keresett meg a dologgal. Ennek több mint 4 hónapja. Szerintetek várjam ki mi lesz vagy én járjak utána?

2010. szept. 6. 07:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem járj utána. A Telekom biztosan nem fog lemondani a pénzéről, a tartozás csak növekedni fog az idő múlásával (kamat, költségek). És amikor majd jövő ilyenkor már a számlaösszeg kétszeresét követelik rajtad, hiába hivatkozol arra, hogy "de hát már egy éve nem küldtek felszólítást".
2010. szept. 6. 07:55
 2/7 anonim válasza:
fura h nem kaptál semmit engem az első félévben heti több levéllel bombáztak a behajtócéggel egyetemben, egy ideje semmi nem jött...de vodafone felé is tartozom, oda régebbóta, és ők sem izélgetnek jóideje.
2010. szept. 6. 08:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Pedig nem kis összegről van szó. Közel 250.000 ft... Érdekes...
2010. szept. 6. 08:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nem több jön levél, akkor az már egy adósságbehajtó cégnél van.

A tartozásodat eladták nekik és továbbiakban majd ők fognak keresni.

2010. szept. 6. 08:28
 5/7 anonim válasza:
hát ha 4hónapja csend van az akkor is fura eengem telefonon is kerestek hetente legalább 2x és levélben is
2010. szept. 6. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy a bank a késedelmi kamatokra játszik, és majd csak 4 év múlva fognak keresni. Pont, mielőtt elévült volna.
2010. szept. 6. 12:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Telefon hátralékok 1 éven belül évülnek ugy tudom
2010. szept. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!