Binance app-ban szerettem volna banki utalással kriptovalutát venni. Az otp számlámról levonta az összeget, de Binance-ra nem érkezett meg(2 napja). Valakinek hasonló?
Binance "buy crypto history"-ban írja, hogy failed a tranzakció. Fél-egy percre rá ennek ellenére levonta az összeget a számlámról.
Azóta azt írja az otp app-ban erre a tranzakcióra, hogy könyvelés alatt. Az összeg pedig szerepel az "Előjegyzett kártya és számlaforgalmak" menüpontban.
Természetesen aznap bementem a bankba és azt mondták, hogy várjak. Vissza kellene, hogy kerüljön magától, de ha nem akkor vissza tudják igényelni(vagy valami hasonló).
Hozzáteszem máskor már vettem így kriptot és minden simán ment.
Utalast nem lehet chargebackelni....
Amugy binancal en is megszoptam, Raiffeisenel, beutaltam a penzt, egy het mulva hiv a bankarom h visszajott a penz. Azt mondta csak annyit tud mondani hogy egyik kozvetito bank gyanusnak velte ezert visszadobta. Annyit lehet tenni h ujra probalkozok... Hat a kraken es a coinbase eddig sose dobta vissza... Szóval marad a jol bevalt...
Értem.
Én most kitöltöttem egy panasznyilatkozatot erre vonatkozóan az otp felületén. Csatoltam dokumentumokat is a sikertelen tranzakcióról.
Meglátjuk mi lesz. Remélem visszakapom.
Köszi a válaszokat!
Nálam is ez volt, írj a Binance-nek is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Írtam Binancenek, de csak robot válaszokat kaptam. Majd a végén írták, hogy keressem fel a bankom.
Benyújtottam egy panaszt azt otp-nek online(van erre egy felületük) és 1-2 hétre rá visszautálták, de közel sem biztos, hogy az én panaszbejelentésem miatt.
Azóta áttértem coinbase-re és sepa banki utalással töltöm fel a kripto pénztárcám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!