Autó árverezés, szerintetek?
Figyelt kérdés
Jelenleg árvereznek egy autót, a piaci értékének kb. feléért jutnék hozzá. Nagyon örülnék a kocsinak, mert teljes áron sajnos nem tudom megvenni, de nem szeretnék más nyomorából előnyt kovácsolni. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan működik egy ilyen a valóságban? Tehát az autót mindenképpen bukja az illető vagy csak akkor ha én megveszem?2010. szept. 4. 15:21
1/3 anonim válasza:
Ha árverésen van a kocsi, akkor az autót már bukta az illető, az már a végrehajtást foganatosító szervnél vagy szervezetnél van. Tehát a tulajdonos nem "használhatja".
Az autót ha nem te, akkor valószínűleg valaki más fogja megvenni. Te azzal már nem segítesz ebben a helyzetben az adósnak, ha "nem veszed meg". Max. jól kicseszel magaddal, és veheted meg árán az autót.
Ha nagyon "szolgalelkű" akarsz lenni, akkor keresd meg személyesen az adóst, és alkudjatok meg egy jobb, de még számodra is kedvező árban - bár ha lízinges kocsi volt, ez abszolút nem megoldható, ha saját tulajdonú, hiteles kocsi volt, akkor esetleg még megoldható.
2/3 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a jelenlegi /fél/ licitáron fog lezárulni?
Az, hogy milyen áron áll most, nem jelent semmit...
3/3 A kérdező kommentje:
1. köszi, erre voltam kíváncsi!
2010. szept. 4. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!