+36 30 745 4463 telefonszám csalás?
Itt is gyanúsnak vélték :D
Attól csalás, hogy amíg hallgatod az ajánlatukat fizetned kell percenként 100Ft-ot, annak ellenére, hogy te vagy a hívott fél!
A sok öreg, esetleg csak magányos ember végighallgatja a süketelést, majd a szívéhez kap a számla láttán.
Engem az Erstétől hívtak fel párszor és minden alkalommal mikor felvettem -100Ft, írtam nekik 2 normál hangvételű levelet, amire hónapokig nem válaszoltak.
Mikor már elfogyott a türelmem és anyáztam nekik, felhívtam rá a figyelmüket, ha nem fejezik be rendőrségi feljelentést teszek zaklatásért, 3 perc után jött egy bocsánatkérő levél :)
Írj az ügyfélszolgálatnak!
"Attól csalás, hogy amíg hallgatod az ajánlatukat fizetned kell percenként 100Ft-ot, annak ellenére, hogy te vagy a hívott fél!"
100% biztos vagyok benne, hogy NINCS ilyen. Még külföldi hívások esetén sem. Kivétel, amikor előtte rákérdeznek, hogy vállalod-e a hívás költségét (de szerintem ez sem működik Magyarországon már). Szóval persze, 100Ft...
Az előfordul, hogy az illető megrendel valamit közben, és azért fizetni kell. És persze a hülyeségét nem ismeri be, hanem ráfogja, hogy a hívásért fizetett, olyat már láttam.
És főleg nem egy banktól fog jönni ilyen hívás.
Erste esetén a letiltandó szám: +36 03 704 0630
7-es te nyugodtan vedd fel, ha erről keresnek, neked tuti nem vonják le percenként a 100Ft-ot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!