Tényleg megéri diák hitelt felvenni majd berakni bankba kamatozni meg hasonlók?
Egyik ismerősöm erről beszél hogy majd ez ad neki biztos jövőt hogy a hitelt amit felvett bankba rakta. Én utananéztem és kis összegekkel pár millió forintig olyanok a kamatok hogy igazából az itthoni inflációt is nehezen fedezi.
Nem egészen értem, hogyan állítja ennyire biztosan hogy majd ebből lesz pénze mire végez a sulival stb.
Valaki aki csinált hasonlót feltudna világosítani a témában?
Köszönöm!
Ismerosod hulye, te meghulyebb :))
Mar maga a teny h bankba rakni a penzt amitol hozamot remelsz szanalmas....
Amugy meg beirod szepen kiszamolo.hu van cikk arrol h mekkora hozammal lehet szamolni diakhitel+allampapir komboval...
A hülye kicsit erős kifejezés annak fényében, hogy az élet más területein nem ismerjük egymást csak a financiális szektort illetően bevallom vannak lemaradásaim :D
De szívesen meghallgatom tömören az érveidet, azért ide írtam ki mert szeretnék itt is válaszokat kapni, nem csak gugliban.
Sajnos azt nem árulta el mekkora összegekről beszélünk:D
Lehetséges, a fizetését is folyamatosan hozzáteszi? Olyat lehet állampapírnál?
Megéri felvenni a diákhitelt, mert 2% a kamata, állampapír meg fizet majdnem 5-öt.
A különbséget, azaz a 3%-ot nyered meg.
De biztos jövőt nem fog ez adni.
10 félév alatt 7,5millió jön össze. Abból a kamatnyereség max évi 225ezer.
Az az havi 18ezer.
Érdemes lehajolni érte, ha most lennék egyetemista én is ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!