Banki hitelfelvétel kérdés..?
Sziasztok!
Lakashitelt veszünk fel
A szándéknyilatkozaton a fizetési ütemezésnél a hitel végső kifizetésének idejére 4 hóbapot írtunk az ügyvédünk+hitelügyintézőnk tanácsára. (Elvileg 2 hónap az elbírálás jelenleg de nem akartuk kicentizni a dolgot). Azt mondták ha megvan a hitel elbírálása a bank nem tartja vissza a pénzt.
2 perce olvastam itt egy régi kérdés alatt,hogyha a megjelölt dátum előt megvan a hitel és szeretnénk hogy fizesse is a bank a megadott határidő előtt akkor az plusz pénzbe kerül??
Ez tényleg így van??? :O
Folyósítási feltétel hogy legyen zálogosított biztosítás.
Amikor szeretnéd a folyósítást, akkortól kösz biztosítást. Hidd el nem fognak előbb utalni egy perccel sem, és nem kerül plusz pénzbe.
Arra figyelj hogy kötvényesedett biztosítás kell, szóval hagyj rá 6-8 munkanapot előtte.
Rendelkezésre tartási díj előfordulhat ettől még
Húhh köszönöm szépen, bocsánat első válaszoló de kicsit nehezen dolgozza fel az agyam amit írtál,hülyw vagyok ezekhez a dolgokhoz :D
Szóval: jól értem ha a hitelfolyósításhoz minden követelmény megvan akkor nem vár a bank az utalással? És az egyik ilyen sarkos követelmény a lakásbiztosítás? Jól értem?:)
#1 vagyok. Igen.
A bank csak akkor utal, ha az ingatlan amire hitelt adott biztosítva van, és Ő a kedvezményezett. Hogy a pénze garantáltan meglegyen.
Ezért ha tolod a lakásbiztosítást, tolod a folyósítást.
Értem,köszönöm akkor jó ez nem lesz probléma.
Én attol féltem hogy 2 hónap alatt megitélik a hitelt de mivel 4 hónap van végső határidőnek írva az ütemezésre még visszatartják 2 hónapig.
Én meg úgy értelmeztem hogy direkt csúsztatni akarjátok a folyósítást, hogy ne utalják ki 2 hónap alatt.
Ha megvan minden folyósítási feltétel, utalnak pár napon belül. Kérj egy listát hogy mik ezek pontosan. De a neten is tuti megtalálod a bank oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!