Miért nem kapok hitelt a Raiffeisen-től?
Raiffeisen számlára kapom a fizetésem 10 hónapja, ami havi 178ezer forint, és a telefonos applikációban kérelmeztem személyi kölcsönt. Hamarosan hivtak is a banktól, közel 10 percig beszéltünk, és végül azt mondták, hogy sajnos nem tudnak pénzt adni, de nem indokolták meg.
30éves vagyok, soha nem volt semmilyen hitelem/tartozásom, nőtlen vagyok gyerekem sincs, és apám házába vagyok bejelentve.
700ezer forintra lenne szükségem , amit 3év alatt szerettem volna visszafizetni.
Bankszamlara jon a fizetes? Milyen szerzodezed van? Vettel valaha martyaval lottot vagy barmilyen szerencsejatekot?
Gondolom ezekre valaszoltal rosszul...
#4 kevesebb, mint 4 hónapnyi fizetésem fedezi a teljes hitelt.
Ezekszerint csak azok kapnak 10millát lakásra, akik havi 2és fél milliót keresnek?
Én Ersténél vagyok. Néha szerencsejátékoztam kártyával korábban, lottót vettem. Azért én kaptam személyi kölcsönt meg folyószámlahitelt tőlük. Persze kis/kisebb összegről van szó. De akartam felvenni + 500 ezret amire csak azt írták, hogy ez már nekik túl kockázatos így nem adják ezt most oda Nekem.
Szóval szerintem nem teljesen kizáró ok az ha szerencsejátékozol, de növeli a kockázatosságodat. Inkább vegyél ki pénzt ATM-ből és azzal fizess a lottózóban. Tudom így kényelmetlenebb, de így nem befolyásol hitelfelvételben. Egy ideig ne legyen ilyen tranzakció a számlatörténetben (3-6 hónap) és akkor talán már engedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!