Pénzbefizetés ATM-en keresztül, akkor is levonja-e a tartozásomat ha másnak utalok?
Vagyis mínuszban van a számlád?
Van A hiteled?
"Szeretnék "küldeni" pénzt egy másik OTP-s számlára de ugye ha ATM-en keresztül intézem használnom kell a bankkártyámat de az most tartozás alatt áll..."
Nem, nem a bankkártyád áll tartozás alatt, hanem a bankszámlád.
Az utalás azt jelenti, hogy egyik bankszámláról a másikra utalsz, jellemzően neten keresztül.
Bankautomatánál CSAK befizetni tudsz a SAJÁT számládra, utalni nem.
Ha van pl. 1 ezer ft tartozásod és befizetsz 2 ezer ft-ot, akkor nem a "semmibe" megy a pénzed, hanem levonják a tartozást belőle, azaz az ezer ft-ot és marad a számládon ezer ft.
A tartozás az tartozás, ki kell fizetni.
A bankfiókban pedig ugyanez a történet: először levonják a tartozást, aztán utalhatsz - ha marad annyi pénz.
Amúgy meg mindjárt 8.-a.
"Szeretnék "küldeni" pénzt egy másik OTP-s számlára"
Akkor menj be az OTP-hez és add meg annak a másiknak a bankszámlaszámát, akinek a pénzt szánod és fizesd be pénztáron keresztül. Így a saját bankszámládat nem érinti a dolog, nem kell utalgatni, és biztosan megkapja az illető a neki szánt összeget.
Miből gondolod, hogy jogod van egy embert ismeretlenül " mellbe rúgni" sértegetni?
Előfordulhat, hogy tévedek, de arra ennél kultúráltabb hangnemben is fel lehet hívni a figyelmemet.
Én nem sértegettelek, Te se tedd ezt. Kössz...
Az komoly :D ha sértegetni szerettelek volna, akkor egész más hangnemet ütök meg, de mindenkinél más az ingerküszöb.
De én ha valamiben nem vagyok biztos, inkább nem írom le vagy odaírom, hogy ez nem fix.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Nem vonják le ha ugyan annyit küldesz mint amennyit beraksz a gépbe, a maradékot a számládra rakja így persze, hogy azt levonja.
Lehet másnak is küldeni, két lehetőség van, saját számlára vagy más számlájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!