Pilóta oktatásra lehet felvenni hitelt?
Figyelt kérdés
Láttam néhány magyar képzést de több millióba kerülnek még kedvezményesen is. Van erre valami megoldás?2021. szept. 26. 14:45
1/9 anonim válasza:
Személyi kölcsönt vehetsz fel rá.
2/9 anonim válasza:
Igen, tudsz szerzodni a pilota kepzes szervezojevel hogy kepzes utan fizeted vissza.
3/9 anonim válasza:
Ha egyetem keretein belül végzed el a képzést, akkor a kamatmentes diákhitel 2 felvehető rá.
4/9 A kérdező kommentje:
Személyi kölcsönt akár futárként is igényelhetném Katás vállalkozással? Vagy úgy más fajta hitelt kell választanom?
2021. szept. 26. 16:19
5/9 anonim válasza:
Elvileg, ha van lezárt üzleti éved, akkor KATA-s vállalkozóként is igényelhetsz, de gyakorlatilag annyira azért nem szeretik a bankok a KATA-s vállalkozót.
Meg aztán az is kérdés, hogy adnak-e annyi hitelt, mint amennyit szeretnél?
6/9 anonim válasza:
Kataskent ennyi penzt nem fogsz kapni azt eleg garantáltan ki tudom jelenteni
7/9 anonim válasza:
Egy kereskedelmi pilóta képzés bőven 20milla felett van.
Ennyi hitelt nem kapsz könnyen...
8/9 xswerdy válasza:
de, diákhitelt kapsz ennyit. És könnyen, mint minden más diákhitelt is.
9/9 anonim válasza:
Már hogy a fenébe ne tudnál... a kérdés csak az, megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!