Kréta naplóban nem fogadja el a bankszámlaszámot? Miért? Amit tudni kell,hogy két évig nem volt aktiváltatva a junior kártyám,ma lett aktivaltatva a bankban,soha nem volt használva.
Igen arra rájöttem..de akkor hol tudom megnézni?🥺
Amit anno két éve küldtek ,abban nincsen semmi csak utasítások,teendők...
Nálunk is sokan nem tudták beírni. Aztán rájöttünk, hogy a bankszámla rögzítési felületen van egy "ceruza" ikon a sor végén és arra kell rákattintani azért, hogy be tudd írni.
Ha minden igaz, a bankszámlaszámot kizárólag a diák belépési felületén lehet csak rögzíteni, a szülő belépési felületén nem. De ez nem biztos.
Nem lehet, hogy a kettő közül valamelyik a probléma valójában?
Már csak azért is gondolom, mert a Kréta rendszer nincs összeköttetésben egyik bank adatbázisával sem, hogy eldönthesse, jó a bankszámlaszám vagy sem és ez alapján szelektáljon aszerint, hogy elfogadja vagy sem. Ott nem ez lesz a probléma szerintem, hanem magát a rögzítés valódi módját nem sikerült kitalálnotok.
Na helyzet a következő,el lett intézve a számlaszámom a bankban,fel is lett töltve.
Igen a ceruza ikonnal kellett.
Jelenleg a tanulói igazolvány adatokat nem tudom feltölteni mert nincs mellette ceruza!
Minden megvan csak ez hianyzik,remélem nem fog megakadályozni az ösztöndíjamban.
Te semmi máson nem tudsz változtatni, csak a bankszámla adataidon. A többihez az iskolának van csak joga, azokat ők töltik majd fel.
Ha szükség lesz rá, akkor kérni fogják.
Nekünk még nem készült el a diákigazolvány, mégsincs gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!