Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nem fizetem a hiteleket a...

Nem fizetem a hiteleket a jövőben?

Figyelt kérdés
Én már úgy gondolom, hogy nincs miért, nincs értelme, inkább a családomra költöm.
2010. aug. 31. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Milyen hiteled van? Ha lakáshitel, akkor viszi majd a bank a lakásodat, autódat, letilthatja a fizetésed egy részét... Megéri?
2010. aug. 31. 13:52
 2/10 anonim válasza:
75%
Én tudom milyen nehéz ez, de ne add fel. Nekünk is a lakáshitel már havi 100 az elején még csak 60 volt. Nem jó dolog az, ha kipakolnak az utcára titeket.
2010. aug. 31. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Hát azt nem egészen te döntöd el, hogy fizeted-e vagy sem. Nem tudom mire vettél fel hitelt, de ha nem fizeted, akkor vagy elveszik azt, amit vettél a pénzből, vagy behajtják a pénzt, levonják a fizetésedből, stb.
2010. aug. 31. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Én sem fizetem. Feladtam a harcot.Hülye voltam mert olyasmit vállaltam amit nem tudok teljesíteni. Egy darabig éheztem,hogy a hiteleket ki tudjam fizetni de még úgyis elmaradásaim voltak. Hát mindenképpen rámegy a kocsim és a házam akkor minek is éhezzek tovább?
2010. aug. 31. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Azért, mert ha még utána is marad tartozás, akkor elég szar lesz fél fizetésből élni úgy, hogy még albérletet is kell fizetni.
2010. aug. 31. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Sok sikert hozzá, mást nem tudunk mondani!

Azzal számolj, amit a korábban is leírtak. Életed végéig vonni fogják a fizetésed 50%-át, ha bejelentve dolgozol, illetve inkasszálhatják a számlát (akkor ugye ingyen dolgozol), stb. Szerintem csinálj egy jó életbiztosítást és kösd fel magad! Azzal kilábalhatna a családod az adósságból és te se szenvednél tovább vagy pedig szedd össze magad és a siránkozás helyett keress másodállást te is és a család többi tagja is (természetesen a gyerekek kivételével), illetve adjatok el minden olyan dolgot, amit nélkülözni lehet és az így befolyt pénzt törlesszétek be a hitelekbe.

2010. aug. 31. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Én sem fizetem a hiteleimet,éheztem eleget,leszarom....aztán mit tudnak velem csinálni?lelőnek?:D
2010. aug. 31. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

"Szerintem csinálj egy jó életbiztosítást és kösd fel magad!"

Milyen alapon írod ezt? Honnan tudod,hogy milyen okok vitték rá a kérdezőt arra,hogy feladja a harcot? És honnan tudod,hogy nem próbált meg másodállást keresni? Csípem az ilyen hasznos hozzászólásokat! Én sem fizetek,én is feladtam. Tisztában vagyok a következményekkel:hogy mindent elvesznek,levonják a fizetésemet stb.Hiába éheztem és mondtam le szinte mindenről még így is kevés volt a fizetésem a törlesztőkre.Másodállás? Persze,akartam volna ha lenne.Pici faluban lakom kicsi város mellett. Mindenki örül ha egyáltalán főállása van.Nem olyan egyszerű ez sajnos.

Kedves Kérdező! Sajnos egyre többen vagyunk ebben a helyzetben.Kínlódhatnánk tovább éhezve és mindenről lemondva de van egy határ ami felett nem éri meg.Mert hiába minden ha nincs esély arra,hogy utolérjük magunkat.Majd lesz valahogy...........

2010. szept. 1. 07:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha egyszer úgyis el fogják venni a lakást előbb-utóbb, akkor nem lenne ésszerűbb eladni, aztán a kapott pénzből kimenni külföldre dolgozni?
2010. szept. 1. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát igen,el kellene adni. Csakhogy van egy bökkenő,mégpedig,hogy több a házon a hitel mint amennyit ér.Hála az árfolyamnak. Anno 4,7-re értékelt házra kaptam 3,5 milliót ami most több mint 5 milla lett. Itt nálunk 5 millióért sokkal nagyobb kerttel jobb állapotban lévő házat sem vesznek meg mert nincs rá pénz. ez van.
2010. szept. 1. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!