Mi várható a CHF árfolyammal kapcsolatban a jövőben? Emelkedik még?
Figyelt kérdés
Aki ért hozzá, mit mond? Többfélét halottam már?2011. júl. 13. 22:19
1/5 anonim válasza:
Nehéz megjósolni, de még emelkedhet. Hosszabb távon szerintem előbb-utóbb megfordul a trend.
2/5 anonim válasza:
A görög válságnak még messze nincs vége, szóval szerintem még simán esélyes egy emelkedés.
3/5 tetro válasza:
ha az olaszoknál nagyobb baj lesz, akkor a frank még magasabbra megy
4/5 anonim válasza:
A jelenlegi árban minden jövővel kapcsolatos várakozás összessége benne van.. Magyarán a piacnak fogalma sincs. ;) Ezt hitelfelvételkor sem lehetett tudni, és ma sem lehet...
5/5 anonim válasza:
ha görög o csődbe megy és olasz,ír és portugália is közel kerül hozzá sztem nem kizárt a mostani euró árfolyam(270-275)sőt...minden befektető frankba fog menekülni a forint meg 1 rakás szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!