Valóban 900 000et lehet igényelni félévente képzési hitel 1nél?
Igen, egy összegben is. Én sima diák vagyok és nekem is félévente 750 ezret lehet, egy összegben is. Igényled és 1-1,5 hónap múlva ott van egyben nálad a pénz.
Nálunk is 10 hónap a suli 1 évben (+2 hónap nyári szünet) és havi 150 ezret adnak, ha kéred 5 hónapra, mert 5 hónap egy iskolai félév. De ugyanazt egyben is kérheted és akkor 750 egyszerre.
itt ugy irja hogy havi akár 150 000 vagy félévente 900 000. De ha havi csak 150 000 lehet, hogy jon ki a félévente 900 000. Ezt nem értem
Akar.
Vagyis nem biztos. A 900 ezer azokra vonatkozik, akiknek nem 10 honapos a suli, hanem 12 honapos. Akar. Ez azt jelenti, hogy nem biztos, nem mindenkinek jar a 900 ezer, de olyan ember is van. Szoval ha neked 10 honap a suli, valszeg rad is a felevente (vagyis 5 havonta) 750 ezer vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!