Ideiglenes iratokkal lehet hitelt igényelni?
Figyelt kérdés
El hagytam az irataimat sajnos de viszont hitelt szeretnék fel venni. Ilyen esetben elegendők az ideiglenes iratok?2021. febr. 16. 11:50
1/6 anonim válasza:
Egy hét alatt kész az új személyi, lakcímkártya meg azonnal. Ennyire sos a hitelfelvétel?
2/6 A kérdező kommentje:
Azt olvastam az adó,taj kártya sok idő mire kész. nem feltétlenül sos a hitel csak ki néztünk egy házat és lakáshitel is kellene hozzá.
2021. febr. 16. 11:59
3/6 anonim válasza:
A hitel sem két perc. Igényeld meg mihamarabb a kártyákat, nem olyan vészesen sok idő a legyártás. Feleségemnek egy hét alatt jött meg a taj kártyája.
4/6 anonim válasza:
Kérj hitel előminősítést - annyival is előrébb vagytok: megmondják, mennyi hitelt kaphattok, mennyi időre, stb.
5/6 anonim válasza:
Ideiglenes TAJ kártyáról én még nem hallottam, de annak amúgy se változik a száma, adókártya detto.
6/6 anonim válasza:
Taj kártya helyben elkészült nekem amikor az előző elszakadt. A régi nem laminált volt.
Adóigazolvány helyett a NAV amíg elkészül, kiállít szárazbélyegzős tanúsítványt.
Az biztos elég.
Volt olyan 1 vagy 2 év amikor a kártyák nem készültek el valami miatt és mindenki ezt kapta kizárólag.
Lakcímkártya azonnal kész van.
Személyi igazolvány 1-2 hét. Jogosítvány is.
A jogosítvány is elveszett gondolom.
Útlevél is nálad volt? Mert ha az megmaradt az tökéletes a személyi igazolvány helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!