Mi a legbiztonságosabb fizetési mód online rendelésnél?
Még nem nagyon rendeltem külföldről és kicsit tartok tőle. Ciki nem ciki, én is félek tőle, hogy egyszer valaki visszaél a banki adataimmal és egyszer csak lenulláznak. Szóval mi a legmegbízhatóbb? Hallottam már a paypal-ról, meg hogy lehet hozzárendelni kártyát vagy utalni rá, de mindkét lehetőségnek olvastam előnyét-hátrányát. Ti mit használtok/javasoltok? Hogy szoktatok online rendelni?
Tudom, hogy kicsit gáz ilyet kérdezni, de légyszi normálisan válaszoljatok.
Előre is köszi
A virtuális kártya a legbiztonságosabb, arra annyit teszel, amennyit költesz.
Paypallal ismerősi körben volt rossz tapasztalat, én abban már nem bízom, de alapvetően ismeretlen oldalnál azt szokták javasolni.
Nem kell félni a netes fizetéstől, évek óta fizettek így (1x külföldi oldalon is).
A zöld lakatot kell nézni és az otthoni wifit használd (nyilvános helyeken tilos!).
Plusz én még az internetbankon beállítottam a havi limitet egy nagyon alacsony összegre, így hiába szereznék meg nem tudnának vele fizetni, mivel a limitet túllépnék.
A paypel és egyéb kártya megjegyző oldalakban nem bízom, soha nem mentem el az adataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!