Elvették a folyószámla hitelem hoalatt érkezett munkabér a számlámra,ez ellen mit tudok tenni?
Elvették az Otp folyószámla hitelem mivel a jelenlegi cégnek ahol dolgozom nemzetközi számlája van és nem kötelező a "munkabér-t" beírni a az utalásokba.
A cégem adott munkáltatói igazolást,bérjegyzéket meg megis igérték hogy beírják a következő "munka bér-t" utalásba, viszont amikor elmentem az Otp egyik bank fiókjába konkrétan nem voltak hajlandóak tenni semmit az ügyem megoldásában érdekében.
Én ez ellen mit tudok tenni ?
Esetleg ügyi osztályra vinni az egészet,feljelentéssel probálkozni ?
Én szerintem az Otp egy gomb nyomással vissza állíthatná a hitelkeretemet...........
Vissza lehetne állítani persze, de miért tenné?
Egyáltalán kit akarsz feljelenteni?
és miért olyan fontos a hitelkeret?
Ha rendszeresen használod, és ennyire rászorulsz, az már régen rossz, a fiókba szaladgálás helyett gondold végig hogyan tudnál egy kis tartalékot képezni.
"Elvették az Otp folyószámla hitelem mivel a jelenlegi cégnek ahol dolgozom nemzetközi számlája van és nem kötelező a "munkabér-t" beírni a az utalásokba."
Ezért?
Nem hiszem!
A kötelezően vállalt havi összeget teljesítetted?
Feljelentést nem lehet tenni, hiszen nem bűncselekmény?
Mire gondoltál, ügyi osztály alatt?
Munkáltatói jövedelemigazolással biztos van bank amelyik már a számlanyitáskor ad hitelkeretet. Érdeklődj utána és nyiss annál folyószámlát.
Nem kötelesek hitelt nyújtani.
A feltételek mindig csak azt határozzák meg, hogy enélkül kizárt, ha azokat teljesíted akkor egyáltalán elbírálják, de akkor is ők döntenek.
Egyébként nem tudom mit jelent, hogy nemzetközi számlája van a munkahelyednek. Gondolom magyarországi bankban van és onnan utal. Innentől nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!