Ha nem külföldön dolgozok, attól még érdemes lehet deviza számlát nyitnom?
Figyelt kérdés
Előnyök, hátrányok?2021. aug. 23. 17:19
1/3 anonim válasza:
Egy számla vezetéséért a bankok fizetést kérnek. Ha van elég valutád csak a számla fenntartására, akkor érdemes lehet. Különben olyan nagy a nyugati pénzzel a forgásod, hogy szükséged van rá ?
Aztán arra is gondolhatsz, hogy nem lesz ez feltünö ? Biztosan nem fognak utána nézni, hogy ki és miért és mennyi pénzt (Eurót) küld neked ?
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a saját pénzem egy részét tartanám valutában (tudom, hogy ekkor számolni kell árfolyam veszteséggel), tehát nekem senki nem utalna rá pénzt. Ami viszont kicsit visszatart, hogy nagyon keveset kamatozik.
2021. aug. 23. 20:59
3/3 xswerdy válasza:
viszonylag jó hozamot EUR államkötvénnyel tudsz elérni (már ha nem tőkepiaci eszközökben gondolkodsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!