Hol válthatnék 1.500.000 Forintot 1.000 Ft-os címletekre?
Figyelt kérdés
Nagyobb címleteket szeretnék csupa ezresre váltani. Olyan megoldást keresek, ahol nem számolnak fel irgalmatlan magas kezelési költségeket. Saját bank nem megoldás, nem hajlandóak ekkora címletváltásra.2021. aug. 15. 20:06
2/8 anonim válasza:
Miért akarod? Mert többnek tűnik úgy a pénz? 😅
4/8 anonim válasza:
Egyet megtanultam az életben eddig, ilyen idiótának tűnő felvetések célja MINDIG valami igen nagy baromság vagy tisztességtelenség.
5/8 anonim válasza:
Én kisebb címletből 20.000 ft-osokra váltottam már nem egyszer. Otp 200.000ft-ig vált be ingyen aztán újra sorszámot húzol. Kétszer-háromszor elnézik. Budapestbank meg még többet is bevált. Ha nem is egyszerre de 2-3 napon belül be lehet így váltani veszteség nélkül.
7/8 anonim válasza:
4es vagyok, csakhogy akkor válaszoljak is a kérdésre. Egyben sehol. Ha ennyire marhára fontos, akkor szánd rá az időt, turnézd körbe a postákat, de főleg bankokat a környező városokban és apránként váltsd fel. Ha fasz*ágot akarsz, akkor fizess érte az időddel.
8/8 anonim válasza:
Egy nap alatt lejathatsz 10 bankfiókot, postát.
De lehet, az MNB-ben egy tételben is megy, csak jelentsd be előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!