Állampapír pluszt hogyan tudom pénzzé tenni, lehetőleg úgy, hogy kamatot ne bukjak, és költségem se legyen?
Nagyjából az összes megtakarításomra szükségem van, viszont ezek állampapír pluszban vannak.
Állampapír pluszt én a megjelenéstől kezdve veszem, tehát 2019 júniusától egészen idén májusig, tehát 2-3 havonta jegyeztem, így eltérő sorozatok vannak a portfóliómban.
Úgy tudom, hogy évente egyszer díjmentes a visszaváltás, de az most nem játszik.
Úgy szeretném pénzzé tenni, hogy lehetőleg kamatot, ami eddig felgyülemlett ne bukjam el. Ill. költségnek sem nagyon örülnék.
Lehetséges ezeket a kötvényeket eladni? Van aki vesz ilyet? Ennek van díja?
Amúgy szerintem a papíralapút sem tudnád eladni, rá van nyomtatva a név.
Ha belépsz a Webkincstárba, látod az egyes papírok árfolyamát százalékban. Ez magában foglalja a kamatokat, és az idő előtti kivétel miatti levonást is. Tehát a névérték ennyi százalékáért tudod abban a pillanatban kiutalni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!