Most csináltam pár napja Otp junior számlát(0Ft van rajta) Lehet kaptam egy csalótól egy üzenetet most mit csináljak?
Ez a szöveg ÉS arról a telefonszámról jött ahol kaptam a regisztrálásnál az azonositót és ezen kapom a netbankhoz lévő bejelentkezési számot. Ez hogy lehetséges?
A 123456******1234 számú kártyájára jóváhagyandó tranzakció érkezett. Tizpróba Magyarorszá, 37890.00 HUF. A jelszó a jóváhagyáshóz:123456
De még nem is jött meg a kártyám(nincs kártyászámom) és elég furcsa elírások vannak benne.
Lehet, hogy kilopta valaki a postaládából a kártyát tartalmazó levelet és megpróbált vele vásárolni. Főleg ha valóban arról a számról érkezett az SMS, amin a bank írt korábban.
A Tízpróba Magyarország Kft az a Decathlon cége.
Köszönöm a választ.
Ez lehetséges de vasárnap csináltattam online így nem hiszem ,hogy ilyen gyorsan elkészült a bankártya. szerinted mit csináljak?
OTP Bank/Ügyfélszolgálat
(06 1) 366 6666
Amíg várakoztál a válaszra, 5x megtaláltad volna a gugliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!