Anonym onlyfans felhasználók, nektek hova/hogyan utalják a pénzt?
Hogyan lehet anonym maradni?
Saját bankszámlaszámra történik az utalás ugyebár, annál meg meg kell adni a számlatulajdonos nevét. Erre mi a megoldás?
Aki nem ismeri az oldalt és a terveimet kérem ne álljon neki most k*ni, koszi. :) A sima hetkoznapokban tobbet latnak belolem, mint amit az oldalon fognak, viszont csomo kreativ, művészi otletem van, amiert ugy gondolom lennének feliratkozóim. H*e lennék ingyen kirakosgatnina facebookra, értitek... :)
Bizonyos okokból azonban nem szeretném felfedni a személyazonosságomat.
Van 3 vegzettsegem, diplomám, 2 munkám, kérlek ne itt frocsogjetek azert, mert azt hiszitek onlyfansen csak prostik vannak fent.
A segítséget szívesen fogadom, a pénzügyekhez sajnos nagyon nem értek!
Na, ennyire vagyok képben az ilyen oldalak mukodesevel (3 héttel ezelőttig nem is hallottam róla). De ostobán érzem magam... :)
Köszönöm!
Azt érdemes észben tartani, hogy az így kapott pénz jövedelemnek számít, és adóköteles.
Esetleg egy másodállású KATA-s vállalkozással le tudod fedni a tevékenységi kört.
4-es, lehet tévedek, de 800 000 forint bevételig nem kell semmi ilyennel vesződni nem? Tehát csak arra kéne figyelni elvileg, hogy ne menjen túl évente.
Bár ha sikeres lesz a hölgyemény, akkor katában is simán megéri neki leadózni a havi 50 rugót.
Te most komolyan kicsillagoztad a hülye szót? :D
Amúgy ha van állásod, akkor havi 25k Kata és nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!