Miért küldhet pénzt a magyar államkincstár?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem tudom felhívni őket, de jött egy sms, a magyar államkincstár küldött nekem közel 60 ezer forintot. Sima magánszemély vagyok 8 órás munkaidőbe bejelentve. Nem tudom, hogy ez milyen pénz, és azt sem tudom hogy miért küldték. Milyen indokokkal küldhetnek pénzt?
#Államkincstár #Téves utalás államkincstár
2021. aug. 3. 18:04
1/9 anonim válasza:
Szja visszatérítés, valamilyen adónem visszatérítés, megszólalt valakinek a lelkiismerete, és a jogtalanul elvett pénz egy részét visszaküldte?! 🤔
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de értesítést sem sms, sem pedig levél formájában nem kaptam. Egyébként nekem is megfordult a fejembe az adóvisszatérítés, azonban értesítés hiányában....... hát nem tudom. de jó lenne tudni, hogy mi is ez.
2021. aug. 3. 18:27
3/9 anonim válasza:
Az átutalás közlemény rovatában biztosan szerepel, hogy mi ez
4/9 anonim válasza:
Adóvisszatérítés nem jön az államkincstártól. Az más kérdés, hogy ol a nav számláit is az államkimcstár vezeti.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom, de azért várom az ötleteket. Természetesen olyan személy is írhat aki épp ott dolgozik.
2021. aug. 3. 18:58
6/9 anonim válasza:
Kérlek írd le pontosan, hogy mi szerepel az üzenetben.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez az üzenet a bankomtól érkezett a beérkezett utalásról. Semmi nincs az üzenetben csak annyi, hogy Magyar Államkincstár és az összeg. Semmi más amivel beazonosítható lenne.
2021. aug. 3. 20:26
8/9 anonim válasza:
És a netbankodban ha megnézed? Oda be szokták írni közlemény rovatba.
9/9 anonim válasza:
Táppénz pl. simán érkezhet onnan, ha voltál táppénzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!