Melyik devizaszamlat valasszam?
Sziasztok,
Jelenleg a Raiffeisenen banknál van egy devizaszamlam a forintszamla mellett, viszont elkepesztoen nagy osszegeket vonnak le különböző "Díj"-kent feltuntetve.
Ki melyik banknal hasznal devizaszamlat és mennyire elegedett veluk?
A Raiffeisennél drága?
Akkor vagy megváltozott az elmúlt egy-két évben vagy nem tudom mi lehet az oka.
A Raiffeisen ingyenes számlavezetést és készpénzfelvételt adott még egy-két éve.
Több banknál is van olyan, hogy a meglévő forintszámla mellé csomagban ingyenes a devizaszámla számlavezetési díja.
A többi díj már nem.
Át kellene nézni a bankok kínálatát illetve az nagyon fontos különbség, hogy lekötni akarsz vagy pedig aktívan használni. Utalni, készpénzt felvenni, átutalásokat fogadni, stb...
Arra figyelj, hogy jönnek majd itt többen akik revolutot, meg transferwiset meg minden hasonlót ajánlanak és azt magyarázzák, hogy az is ugyanúgy bank mint például a Raiffeisen meg hogy bank van mögötte, bár hogy ez mit jelent ők sem tudnák elmagyarázni.
Kedves Első,
Annyira nincs ingyen, hogy mar majdnem lopasnak erzem.
A Revolut-os tanácsot köszönöm szépen, ezen már túl is vagyok :), barati korben hasznaljak paran- en sose merném...
Nekem van devizaszámlám a Raiffeisennél. Ha nem kérsz hozzá kártyát, nincs számlavezetési díj. Ha bankkártyát is igényelsz, annak az éves díja kb 17 Euró (6-7 ezer Ft árfolyamtól függően). Ha tényleg használod, ezt nem mondanám soknak.
Revoluton én se tartanék nagyobb összeget, fizetésre, devizaváltásra tökéletes, arra használom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!