Mi arra az esély hogy ha 2000 Ft-ot veszek ki bankkártyaautomatábol, akkor 20 ezrest ad?
9es vagyok
A férjem töltött pár ATM-et már:)
Kicsit azért bonyulultabb, minthogy csak beledobalja az a ember pénzt, ezért sem nagyon fordulhat elő ilyen
Bocsánatért esedezem, elirtam egy nullát, az eredeti kérdés nem ez lett volna. De mivel erre a kérdésre nagyon korrekt válaszok jöttek, inkább kiírom ujra azt amit eredetileg akartam.
Ez egy teljesen más kérdés, más a helyzet más a következmény, érdekesség hogy csak egy számjeggyel tér el csak a kérdés s egészen másról szól:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..
Döbbenetes hogy mennyire nem figyelnek itt a moderátorok, pedig még külön el is magyaráztam az elöző hozzászólásomban, hogy mi a helyzet:
"Mi arra az esély hogy ha 20000 Ft-ot veszek ki bankkártyaautomatábol, akkor 20 ezrest ad? kérdésed töröltük, mivel egyszer már kiírtad korábban. A kérdést megtalálhatod a bal oldali menüben a Kérdéseid menüpont alatt. Ha nem kaptál rá elégséges választ, lehetőséged van a kérdés kiemelésére. Ehhez nyisd meg a kérdést és válaszd a Kérdés kiemelése linket! Kérjük a jövőben ne duplázd a kérdéseid! Megértésed köszönjük."
"
Ha véletlenül még 1 nullát nyomsz akkor 100%.
Ez garantált módszer.
Én is így lettem gazdag :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!