Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi arra az esély hogy ha 2000...

Mi arra az esély hogy ha 2000 Ft-ot veszek ki bankkártyaautomatábol, akkor 20 ezrest ad?

Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 12:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

9es vagyok

A férjem töltött pár ATM-et már:)

Kicsit azért bonyulultabb, minthogy csak beledobalja az a ember pénzt, ezért sem nagyon fordulhat elő ilyen

2021. júl. 7. 14:17
 12/18 A kérdező kommentje:

Bocsánatért esedezem, elirtam egy nullát, az eredeti kérdés nem ez lett volna. De mivel erre a kérdésre nagyon korrekt válaszok jöttek, inkább kiírom ujra azt amit eredetileg akartam.

Ez egy teljesen más kérdés, más a helyzet más a következmény, érdekesség hogy csak egy számjeggyel tér el csak a kérdés s egészen másról szól:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

2021. júl. 7. 14:40
 13/18 A kérdező kommentje:

Döbbenetes hogy mennyire nem figyelnek itt a moderátorok, pedig még külön el is magyaráztam az elöző hozzászólásomban, hogy mi a helyzet:

"Mi arra az esély hogy ha 20000 Ft-ot veszek ki bankkártyaautomatábol, akkor 20 ezrest ad? kérdésed töröltük, mivel egyszer már kiírtad korábban. A kérdést megtalálhatod a bal oldali menüben a Kérdéseid menüpont alatt. Ha nem kaptál rá elégséges választ, lehetőséged van a kérdés kiemelésére. Ehhez nyisd meg a kérdést és válaszd a Kérdés kiemelése linket! Kérjük a jövőben ne duplázd a kérdéseid! Megértésed köszönjük."

"

2021. júl. 7. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
#13. Viszont ez még mindig nem egyértelmű. Egy darab húszezresre, vagy húsz darab ezresre gondoltál? :D
2021. júl. 7. 16:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Egy darab húszezresre. Megadták ott a választ. Felülről kezdi tehát amíg van húszezres addig azt ad. Csak így most ezt a kérdést kellett szetoffolni.
2021. júl. 7. 17:24
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Ha véletlenül még 1 nullát nyomsz akkor 100%.

Ez garantált módszer.

Én is így lettem gazdag :O

2021. júl. 9. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:
35%

7-es:

Melyik bank ez?

2021. júl. 9. 23:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs esélye.
2021. júl. 31. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!