Hány évre vetted fel a lakáshitelt, és mennyit vettél fel?
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy, amit említettem egyszobás panelt, még felújításra vár(semmi bútorzat, félig felszedett parketta, besárgult, félig lejött belső vakolat, fürdőszoba is kb ugyan így néz ki, mint, ahogyan az előbb említettem azt, az egy szobát, a konyhát is teljesen újból kéne bútorozni, meg festeni), amit egyedül nem kell cserélni az az ablakok. Így felujítatlanul kerül több, mint 9 millióba a lakás, felújítással szerintem bőven 11 millió forint felett járnánk.
Nem tervezem megvásárolni, csak érdekességként írtam.
A 9 milliós lakás elszabadult ár neked?
Jobb helyen Budapesten, vagy nagyobb városban egy 1 millió/nm ár körül mennek a lakások.
Egyébként én egy 33 nm-es lakást vettem Budapesten, akkor 12,5 millióért. Ma olyan 30 körül van a reális értéke
5.
Most vettem fel 9 millió hitelt.
21-ért vettem egy felújítandó 2 szobás panelt.
4 millióm van a felújítására.
Hosszú távon majd kiderül, hogy mennyire érte meg. Nem azt mondom, hogy életem biznisze, de a hasonlóak felújítva 26-29 millió között mennek.
Ha azt nézem, hogy a törlesztő fele annyi sem lesz mint az albérleti díj akkor simán megérte, 3-5 év alatt tervezem végtörleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!