Hány évre vetted fel a lakáshitelt, és mennyit vettél fel?
Én régebben csináltam 20 milliót 15 évre, és elotorlesztettem.
Nem bántam meg, miért bántam volna meg ?
2002-ben vettem fel 8 milliós lakáshitelt (forintalapú) 20 évre. 8 hónap van hátra. Azért nem előtörlesztettem mert jóval magasabb lenne a költsége mint így. Nem bántam meg mert a törlesztő mindig olyan alacsony volt, hogy sosem okozott gondot.
Életem egyik legjobb pénzügyi döntése volt.
5 éve 6,5 milliót 17 évre.
Nem bántam meg, nem tervezem előtörleszteni, mert kedvező konstrukció és a megtakarításomat új ingatlanba akarom forgatni
Vidéken 5 milliót 15 évre tavaly, de szeretném kifizetni maximum 5 év alatt előtörlesztéssel.
Apám nekem adta egy általa örökölt ingatlan eladásából származó pénz felét, ezen kívül nekem is volt már másik 5 millióm saját spórolt pénzem. Ezeket összeraktam és még 5 millió hitel kellett, hogy tudjak venni egy első lakást magamnak.
3-as vagyok.
2002-ben 11,5 millióért vettünk egy 50 nm-es új építésű téglalakást. Jelenleg 33 millióért akarták tőlünk megvenni de nem adtuk el, mert még szükség van rá. Albérletbe adjuk ki havi 140+rezsiért, szerződéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!