Valaki el tudja magyarázni nekem, hogy melyik hitel hogy működik?
Lehet, sőt biztos, hogy teljesen analfabétának gondoltok, de nem értem, hogy hogy működik a lakás hitel.
Szeretnénk házat venni a férjemmel, nem drágán, inkább kis településen, faluban. Max 5 millió forintig keresgélünk, találunk is természetesen csak erősen felújítandókat. Ezzel nincs is gond, de ha lakáshitelt veszünk fel akkor azt csak a vásárlásra lehet fordítani, vagy felújításra is?
Babaváróra nem vagyunk jogosultak mivel a férjem rokkantsági ellátásban részesül egészségi állapota 30%-os. 2 évig dolgozott mielőtt a betegsége kiderült volna, utána a kezelések miatt esélye sem volt újra munkába állni. Én pedig a saját kis boltocskámat csinálom 2 éve, de csak szezonálisan. Így hogy a babaváró kiesett a lehetőségek közül lakáshitelt kell keresnünk, amihez egy kicsit sem értek.
Köszönöm válaszaitokat.
Csak a vásárlásra adják, ti nem is látjátok, egyből az eladó kapja. Kell hozzá 30-35% önerő.
Miből akarjátok a hitelt fizetni meg a felújítást fedezni?
Félreértettél, azért keresünk olcsón házat, hogy a saját igényeinknek megfelelően tudjuk átalakítani.
És minek vegyünk 20-30 millióért amikor nincs rá szükségunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!