Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hitelkártya hátralék fennállás...

Hitelkártya hátralék fennállása esetén megkaphatom a személyikölcsönt?

Figyelt kérdés
Felhívhatom a bankomat , a telefonban tájékoztatást kaptam arról , hogy elvileg megkaphatom a kölcsönt , de hétfőn lesz csak a hitelbírálat. Viszont van hitelkártyatartozásom amin van valamennyi hátralék, és ezt csak jövő hónapban tudom kifizetni. Vajon így is megkaphatom a kölcsönt ?

2021. jún. 18. 13:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Felhívtam*
2021. jún. 18. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Megkaphatod, ez nem lesz kizaro ok
2021. jún. 18. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Fél évig kell minimálbér feletti összeggel tartozni, hogy ne kapd meg. Valószínűleg tudnál róla, hogy khr listán vagy, ha felkerültél volna.
2021. jún. 18. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannál a banknál van a hitelkártyád mint ahol most hitelt igényeltél?

Mert ha nem, akkor csak a KHR-ből tudnak információkat kérni, de ennyi idő után ez még nem kerül be a KHR-be, tehát nem látják.

Ha ugyanannál a banknál akkor persze látják a hitelkártya történeted és simán elutasíthatnak ezért is. Nem kell indokolni, tehát megteheti és ez bőven lehet elég.

2021. jún. 18. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!