Hitelkártyáról levonták a hitelt egyben, teljes mértékben?
Üdv!
Egy olyan problémám lenne, hogy hitelre vettem egy elektronikai eszközt 100 ezer forintért, THM mentesen. A hitelt 22 hónapra 4500 ft körüli összegben állapították meg. A tranzakció megtörtént.
Otthon megdöbbenve tapasztaltam, hogy a hitel összege teljes mértékben hiányzik a hitelkártyáról (tehát a 100000 forint).
Valamit én rontottam el? Nem értem, hogy mi történt.
#9 az lesz, csak mára már bezártak és gondoltam ti hátha tudjátok mi tortenhetett.
#10 tranzakcióknál annyi van feltuntetve, hogy hitel, alatta 0 forint
Szomszédnál is ilyesmi volt a történet, nem értette miért vontak 90e-et 5000Ft helyett, hiszen ő aláírta, hogy áruhitelt vesz fel és 20 hónapra kap 0%-os THM-el 100e-et.
A papírjaiból kibogarásztam, hogy a szárítós mosógépére levontak a számlájáról 90e-et + 100eFt pedig az áruhitel volt, melyet 5000Ft-onként vonnak tőle 20 hónapig.
---
Faterom ivócimborája meg azon volt kiakadva, hogy felvett az új TV-je mellé 80eFt hitelt és a hiteltörlesztőt már vonják tőle, pedig még nem is kapta meg a felvett 80eFt-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!